photo1
photo 2
photo 3
photo 4
photo 5
photo 6
photo 7
photo 8
photo 9
photo 10
Նորություններ
Լյուքսերիան սկսել է արտադրել Կրուասան՝ իսկական ֆրանսիական բաղադրատոմսով
Լյուքսերիան սկսել է արտադրել Կրուասան՝ իսկական ֆրանսիական բաղադրատոմսով
Լյուքսերիա ընկերությունը շուկա է դուրս բերել նոր արտադրատեսակ՝ իսկական ֆրանսիական «Կրուասան»: Այն ունի շատ նուրբ համ և բարձր կգնահատվի ողջ աշխարհում սիրված այս թխվածքաբլիթի բոլոր սիրահարների կողմից: Փափուկ և եթերային շերտավոր խմորը՝ շոկոլադե միջուկով, պատրաստվում է հենց ֆրանսիական բաղադրատոմսով: Այն ոչ միայն շատ համեղ է, այլ նաև պատրաստվում է բացառապես ...
Խորհուրդներ Լյուքսերիայից
Խորհուրդներ Լյուքսերիայից
«Լյուքսերիա» ընկերությունը թխվածքաբլիթների և խմորեղենի արտադրությամբ զբաղվում է ավելի քան 5 տարի: Արտադրության այս ճյուղում աշխատելը շատ հետաքրքիր է և հաճելի: Այս ոլորտում կարևոր են ոչ միայն փորձն ու վարպետությունը, այլ նաև անհրաժեշտ է աշխատանքի մեջ դնել սեր, ջերմություն և դրական էմոցիաներ, որոնք պետք է կարողանաս փոխանցել խմորին: Խմորը շատ հետաքրքիր ...
Տորթ Նապոլեոն
Տորթ Նապոլեոն
Բաղադրիչներ՝ Խմոր. 80գ Կաթնառատ կարագ 100գ շաքարավազ 2 ձու 300-350մլ կաթ ½ թ.գ. փխրեցուցիչ 800-900գ ալյուր Կրեմ. 500գ եփած խտացրած կաթ 700մլ սերուցք 500մլ կաթ 4ճ.գ. օսլա 2 ձու Շաքարի փոշի՝ ըստ ճաշակի: Պատրաստման եղանակ՝ Խմոր. Սենյակային ջերմաստիճանի Կաթնառատ կարագը հարել շաքարավազով՝ մինչև դառնա կրեմանման զանգված: Հարել ձուն, ավելացնել կարագին, ապա լցնել կաթը ...
1 2 3 4