photo1
photo 2
photo 3
photo 4
photo 5
photo 6
photo 7
photo 8
photo 9
photo 10
Նորություններ
Բեզեի պատրաստման գաղտնիքը
Բեզեի պատրաստման գաղտնիքը
Անհրաժեշտ բաղադրիչներ՝ 5 ձվի սպիտակուց Մի պտղունց աղ 1 Ճ գդալ լիմոնի հյութ 120գ շաքարավազ 120գ շաքարի փոշի Պատրաստման եղանակը՝ Ձվի սպիտակուցները օգտանգործել սառնարանից նոր հանված վիճակում: Ցանկալի է, որ ստացված զանգվածն էլ մի փոքր սառեցվի: Սպիտակուցը հարել աղի հետ, սկզբում հարիչիչ փոքր պտույտներով, ապա արագացնել: Ավելացնել լիմոնի հյութը, շաքարավազը ...
Կեքսի բաղադրատոմս
Կեքսի բաղադրատոմս
Բաղադրություն Ալյուր-600գրամ Էլնորի բուսասերուցքային սփրեդ-350գրամ ձու-6հատ կաթ-12ճաշի գդալ շաքարավազ-300գրամ չամիչ-200գրամ կակաո-0,5տուփ վանիլին-1տուփ սոդա-1թեյի գդալ աղ-1թեյի գդալ Պատրաստման եղանակը Սկզբում առանձնացնել դեղնուցը և սպիտակուցը, սպիտակուցը առանձին հարել, ապա դեղնուցին ավելացնել սոդա, աղ, վանիլին և շաքարավազ, որից հետո լավ հարել։ Ստացված ...
Անուշահացե մարդուկը
Անուշահացե մարդուկը
Անուշահացի (пряник, gingerbread) պատմությունը սկսվում է դեռևս մեր թվարկությունից առաջ 4-րդ դարի կեսերից, այն անմիջապես կապվում է հացի ստեղծման հետ, դրա մասին առաջին տեղեկությունները գտնվել են եգիպտական և հունական աղբյուրներում: Մեղրով և համեմունքներով պատրաստվող այս թխվածքաբլիթի հետ կապված են բազմաթիվ ավանդույթներ: Աշխարհի տարբեր անկյուններում ստեղծվել են ...
1 2 3 4