photo1
photo 2
photo 3
photo 4
photo 5
photo 6
photo 7
photo 8
photo 9
photo 10
Новости
Францвузский Зефир от Люксерии
Францвузский Зефир от Люксерии
Լյուքսերիա ընկերությունը շուկայում առաջիններից էր, որ սկսեց արտադրել մրգային միջուկով շոկոլադապատ զեֆիր, ինչպես նաև շոկոլադապատ զեֆիր Ֆրանս: Անվանման ընտրությունը պատահական չէ, քանի որ զեֆիրի հայրենիքը համարվում է Ֆրանսիան: Այս փափուկ, ձյունաճերմակ և փխրուն քաղցրավենիքը ունի շատ հերաքրքիր ծագման պատմություն: Զեֆիրը, կամ ինչպես անգլերենում են այն անվանում ...
Рецепты лучших кексов от Люксерии
Рецепты лучших кексов от Люксерии
Ելակի սոուսով կեքսԲաղադրիչներ՝Կեքս: 2 ¼ բաժակ լավ փշրած կրեկեր3 ճ.գ. շաքարավազ7 ճ.գ. Կաթնառատ կարագ, հալած վիճակում200գ սերուցքային պանիր1 ½ բաժակ շաքարավազ3 ճ.գ. ալյուր4 ձու2 թ.գ. վանիլ½ բաժակ թթվասեր½ բաժակ սերուցքՍոուս: 500գ թարմ ելակ2 ճ.գ. շաքարավազ2 թ.գ. լիմոնի հյութՊատրաստման եղանակը՝• Ջեռոցը տաքացնել մինչև 180°C: Հարիչով հարել փշրած կրեկերը ...
Синнамон Роллс
Синнамон Роллс
Բաղադրիչներ՝ 2 բաժակ կաթ ½ բաժակ «Жара» բուսայուղ 2.5 թ.գ. խմորիչ 5 բաժակ ալյուր ½ թ.գ. փխրեցուցիչ ½ թ.գ. սոդա ½ ճ.գ. աղ 1 բաժակ հալված Կաթնառատ կարագ 1/8 բաժակ դարչին 1 բաժակ շաքարավազ Ջնարակ՝ 2 բաժակ շաքարի փոշի ¼ բաժակ կաթ 3 ճ.գ. հալված Կաթնառատ կարագ ¼ բաժակ եփած սուրճ Պատրաստման եղանակը՝ 1. Կաթը, բուսայուղը և շաքարավազը տաքացնել ...
1 2 3 4